Het bedrijf Glutton®

Glutton® Cleaning Machines is een Belgisch bedrijf dat 30 jaar geleden werd opgericht door Christian Lange, de CEO. Al meer dan 20 jaar produceert en verkoopt Glutton® ’s werelds krachtigste elektrische zuiger voor stedelijk afval, de Glutton® Collect®.

Qua innovatie loopt Glutton® altijd voorop en in 2017 introduceert het bedrijf dan ook de elektrische straatveegmachine Glutton® Zen®. 10 ingenieurs zijn uitsluitend bezig met het continu verbeteren van de producten en het ontwikkelen van nieuwe revolutionaire reinigingsapparatuur.

Glutton® stond in Nederland vanaf het begin al snel bekend als de ‘schone oplossing’ in steden en gemeenten (stadscentra, historische centra, scholen, stations, luchthavens, industrieën, enz.), en wordt door klanten over de hele wereld gewaardeerd om zijn kwaliteit en zijn knowhow.

Met een aanwezigheid in meer dan 6000 steden wereldwijd beschikt Glutton® over een groot netwerk van erkende en ervaren technisch-commercieel medewerkers en onderhoudstechnici in heel Nederland. Ook zijn we constant op zoek naar nieuw talent in uw regio.

Stad Maastricht

Wilt u onze producten uitproberen?

Dan komen we snel naar uw stad voor een gratis en vrijblijvende demonstratie. Moet er iets worden gerepareerd? Onze mobiele technici beschikken over een volledig uitgeruste bestelwagen en zijn snel ter plaatse.

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.