Glutton® H₂O Perfect® Een uniek en innovatief concept – Uw elektrische straatzuiger met middendrukreiniger

Glutton® H2O Perfect® :

  • Volledig elektrisch
  • Ingebouwde middendrukreiniger
  • Reinigt, parfumeert en desinfecteert met één straal
  • Geïntegreerde opbergkoker
  • Verwijdert resten van alle soorten
  • Efficiënt en milieuvriendelijk
Vraag een gratis demo aan

De volledig elektrische Glutton® H₂O Perfect®-zuiger is uitgerust met een ingebouwde hogedrukreiniger en biedt daarmee een grote bewegingsvrijheid. Zo kunnen uw schoonmaakploegen al het vuil dat dagelijks in uw stad wordt aangetroffen gemakkelijk verwijderen: honden- en duivenpoep, vetsporen en ander vuil op trottoirs, onder stadsbanken, op vuilnisbakken, enz. Met de Glutton® H₂O Perfect® kunnen alle soorten ondergronden met één straal worden gereinigd en gedesinfecteerd.

De Glutton® H₂O Perfect®-zuiger is uitgerust met een ergonomische reinigingslans die in de geïntegreerde opbergkoker eenvoudig te vervoeren is. Daarmee zorgt de machine voor een aanzienlijke tijds- en energiebesparing.  Met de Glutton® H₂O Perfect® worden zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes in de stad grondig gereinigd: trottoirs, straten, steegjes, parken, boomroosters, de onderkant van banken, de bovenkant van openbare vuilnisbakken, bruggen, markten, fabrieken, werkplaatsen, parkeerterreinen, hallen, zalen, perrons, stations, luchthavens, industriegebieden, campings, scholen, ziekenhuizen, enz.

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.