Dag van Openbare Ruimte - Utrecht

Wij doen mee aan de beurs Dag van Openbare Ruimte. Deze beurs vindt plaats op 2 en 3 oktober aanstaande in Utrecht. Breng ons een bezoekje op onze stand 3.3.65 ! Wij laten u graag zien hoe wij de stad schoner en stiller maken.

Stil, milieuvriendelijk en ergonomisch, de afvalzuigers en straatveegmachines van Glutton® dragen op ongeëvenaarde wijze bij aan een schone openbare ruimte. Dag in, dag uit maken ze uw stad leefbaarder en schoner en zorgen ze voor een herwaardering van het werk van uw schoonmaakploegen.

De machines van Glutton® staan als geen ander garant voor schone steden, industrieterreinen, parken, stations, luchthavens, scholen, campings, ziekenhuizen, markten, werkplaatsen, parkeerplaatsen, enz. Ze ruimen echt alles op: blikjes, karton, papier, sigarettenpakjes en -peuken, glazen en plastic flessen, hondenpoep, dorre bladeren, zwerfvuil dat vastzit in boomroosters, houtsnippers, spaanders van staal of aluminium, enz.

Nieuw in het Glutton®-assortiment...

Ontdek ook de nieuwe mogelijkheden van onze elektrische Glutton® Collect®-zuiger.

Kom kennismaken met onze experts en bekijk livedemonstraties in onze stand! Wereldwijd werken meer dan 6000 steden met Glutton®. En uw stad?

Kunt u er niet bij zijn op Dag van Openbare Ruimte 2019 ?

Dan komen wij naar u !

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie van de Glutton® Collect®, de Glutton® H₂O Perfect® en de Glutton® Zen®